Forumul ecursuri.ro
Noutaţi: SMF - Just Installed!

*
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont. Septembrie 08, 2010, 07:21:28

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Pagini: [1]
  Imprimă  
Autor Subiect: html  (Citit de 2189 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
xpro
Newbie
*

Vezi Profilul Adresa de mail
« : Septembrie 12, 2007, 10:19:39 »

salut admin... spunemi si mie cu ce programe as putea sa-mi creez logouri pentru site.. si daca doar cu, cunostinte de html poti crea un site profesional 100%.. daca nu ce ar mia trebui sa invat si si d und pot sa fac rost..
Memorat
admin
Administrator
Newbie

« Răspunde #1 : Septembrie 14, 2007, 03:09:14 »

Salut,

pentru sigle incearca Xara Webstyle (versiune 2 este gratuita). E usor de utilizat si chiar ai acolo destule template-uri si pt. sigle. Despre site profesionist 100% nu cred ca exista foarte multe in Romania. Dar am inteles ce vrei sa spui. Totul tine de gust. Poti face un site de prezentare pentru o firma de exemplu, totul in html, dar daca vrei ceva mai profesionist trebuie sa apelezi la o firma de webdesign. Bafta!
Memorat
coszmin
Newbie
*

« Răspunde #2 : Ianuarie 26, 2010, 08:04:48 »

buna admin vreau sa va multumes in primul rand pt ajutorul acordat :)am luat lecti html si pot sa zic ca e foarte pe inteles imi place enorm de mult:)
am si eu o intrebare sa presupunem ca e gata siteul si vreau sa il pun pe internet sa il vada lumea,si mar interesa daca este optiunea de al incarca pe internet fara samerg la o firma sa il gestioneza-sper ca am fost pe inteles.
  Ps.pe mine ma ajutat programul 3ds max9 pt creare unor componente pt pagina web
Memorat
RADUADRIAN
Newbie
*

« Răspunde #3 : Martie 07, 2010, 07:38:56 »

salutare admin! sunt foarte interesante cursurile, m-am apucat si eu de html imi place dar de la a 4a pagina parca atunci cand incerc sa vad exemplele antivirusul nu imi da voie sa intru pe pagina le vede ca pe un virus,js/trajandownloader....chiar as vrea sa continui.astept un raspuns.plus ca as avea si cateva nelamuriri la crearea unui site..trebuie sa fac reteaua de foldere si subfoldere,fiecare cu fisierul .txt.si .html inclus???adica folderul site care contine alte 3 subfoldere trebuie sa contina si fisierul site.html...si tot asa?astept un mail
   Va multumes,oricum e interesant tot siteul !
Memorat
klaus
Newbie
*

« Răspunde #4 : Martie 11, 2010, 06:02:56 »

am si eu o intrebare sa presupunem ca e gata siteul si vreau sa il pun pe internet sa il vada lumea,si mar interesa daca este optiunea de al incarca pe internet fara samerg la o firma sa il gestioneza-sper ca am fost pe inteles.

Daca nu vrei sa il pui pe un host de la o firma poti sal pui pe pkul tau adika descarci wampp si il instalezi , si dupaia urci fisierele in www din wampp dar ai multe dezavantaje unul dintre cele mai importate sunt ca daka iti inchzi pkul sau daka nuti merge netu acel site nu merge daka lai bagat pe wampp Tongue
Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  

Mergi la:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1 RC3 | SMF © 2001-2006, Lewis Media

Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS! Dilber MC Theme by HarzeM