cursuri cursuri cursuri cursuri cursuri cursuri
cursuri
cursuri
cursuri
Cursuri    Tutoriale    Teste    Jocuri
 
 
cursuri Am uitat utilizatorul cursuri Am uitat parola
cursuri online Cursuri online
Cursuri online gratuite
cursuri online Tutoriale
Cum sa faci orice
cursuri online Teste online
Testeaza-ti cunostintele
cursuri online Revista
Aboneaza-te gratuit
cursuri online Jocuri
Jocuri educative
cursuri online Inregistreaza-te
Intra in comunitate
eCursuri » Revista » Numarul 3 » Funky Gadgets
Va ajunge tableta Lenovo ThinkPad in mediul business?
2720 afisari
Va ajunge tableta Lenovo ThinkPad in mediul business?
Tableta Lenovo ThinkPad tinteste direct la un segment pretentios si deosebit de pretentios: mediul business. Pentru a asigura impresia de durabilitate, acest factor fiind definitoriu in mediul de afaceri in care doreste sa patrunda, Lenovo a creat aceasta tableta cu un nume simplu si deloc rasunator cu o carcasa de o grosime considerabila tocmai pentru a inspira robustete.

Fata de multe alte tablete Android de pe piata, Lenovo ThinkPad este mult mai grea si mai mare ca dimensiuni, dar nu sunt elemente exagerat de evidente. Pe spatele tabletei si pe margini, am fost surprins de senzatia placuta la atingere a cauciucului bine ancorat si care nu pastreaza amprente, lucru deosebit de util mai ales in cazul unei tablete pe care o atingi permanent pe toate partile.

Pe de alta parte, partea frontala a fost ignorata la acest capitol al urmelor lasate pe marginile ecranului si pe ecran in sine deoarece dupa o utilizare de 10 minute, era destul de greu sa privesti ecranul printre zecile de amprente lasate. Aspectul glossy al ecranului reflecta foarte mult lumina, indiferent ca expunem tableta la contactul direct cu lumina soarelui sau o folosim in birou. Ecranul devine greu de privit.

Muchiile tabletei sunt foarte putin rotunjite si destul de proeminente in timpul utilizarii acesteia iar la baza ei se afla butoane fizice care sunt mari si usor de utilizat. Designerii au mers pe alta idee, insa, in ceea ce priveste butoanele laterale care sunt mult prea mici pentru a putea fi actionate cu usurinta si rapiditate.

Pe partea sa stanga, Lenovo ThinkPad prezinta un port USB, acoperit cu un capac din plastic, in vreme ce la partea inferioara are o mufa pentru casti, un port mini HDMI, un port micro-USB si un port special pentru accesoriile Lenovo. Sub un capac de plastic, la modelele de tableta 3G, se afla si sloturi pentru carduri SD si SIM. Un efect vizual frumos este aprinderea punctului de pe litera "i" din cuvantul ThinkPad, care sta aprins de la pornirea tabletei pana la inchiderea acesteia.
cursuri

Ecranul touchscreen are o diagonala de 10.1 inch si rezolutia de 1280x800, acest fapt facand ThinkPad-ul sa semene izbitor cu aproape toate celelalte tablete Android "Honeycomb". Din fericire, ecranul este luminos si clar, raspunzand rapid la orice comanda. Ce nu mi-a placut a fost fundalul ecranului care prezinta mici elemente de forma patrata vizibile din anumite unghiuri.

Tableta prezinta un stylus sau, daca vreti, un creion digital care sta la partea superioara a tabletei si cu care puteti scrie de mana direct pe ecran notite din timpul sedintelor sau conferintelor la care luati parte.

Parerea noastra finala este ca Lenovo nu si-a dat silinta suficient de mult pentru a determina posibilii clienti sa aleaga ThinkPad-ul in detrimentul altor tablete.

Citeste in numarul 2
Sony Vaio Z Series - compromis intre pret si performanta
0 comentarii
Adauga comentariu

Pentru a adauga comentarii trebuie sa fii membru eCursuri.ro

Intra in contul tau sau inregistreaza-te GRATUIT (dreapta sus)
Publicitate
Citeste online revista nr.3
1. Povesti de succes
2. Legea lui Murphy
3. Funky Gadgets
4. Cursuri online
5. Cum sa ...
6. Caricatura saptamanii
7. Perle la examene
8. Lectia de gatit
9. Am vazut si ne-a placut
10. Greseli din filme
11. Publicitate un pic trasnita
12. Poveste de marca
13. Lectia de istorie
14. Stiati ca ...
15. Citate celebre
16. Fotografia saptamanii
17. Lumea sportului
18. Sa mai si radem
19. Poze haioase
20. Site-ul saptamanii
21. Bookmarks
22. Software free
23. Pauza de joaca
24. Povesti nemuritoare
25. Pagina de colorat
26. Beauty & Style
27. Turism online
28. Romania, mereu surprinzatoare
29. Made in Romania
30. Problema de logica
cursuri
Copyright © 2005-2011 - eCursuri.ro - toate drepturile rezervate - E-mail: contact@ecursuri.ro Cursuri și certificări GDPR