cursuri cursuri cursuri cursuri cursuri cursuri
cursuri
cursuri
cursuri
Cursuri    Tutoriale    Teste    Jocuri
 
 
cursuri Am uitat utilizatorul cursuri Am uitat parola
cursuri online Cursuri online
Cursuri online gratuite
cursuri online Tutoriale
Cum sa faci orice
cursuri online Teste online
Testeaza-ti cunostintele
cursuri online Revista
Aboneaza-te gratuit
cursuri online Jocuri
Jocuri educative
cursuri online Inregistreaza-te
Intra in comunitate
eCursuri » Teste online » test
Teste online test
Ai cautat: test si au fost gasite 33 teste online
Capitale europene
icon teste Capitale europene
Stii capitalele tarilor din Europa? Exista doar un singur mod prin care poti afla exact cat de multe stii. Da acest test online si vezi la cate intrebari stii raspunsul.
Recunoaste tara din Europa
icon teste Recunoaste tara din Europa
Te pricepi la geografia Europei? Stii pozitionarea pe harta a tarilor din Europa? Incearca acest test, ca sa vezi cat de multe tari recunosti pe harta.
Real Madrid
icon teste Real Madrid
Te numeri printre milioanele de suporteri ai Realului din Madrid? Testeaza-ti cunostintele legate de istoria clubului sau de fosti mari jucatori ai Realului.
Uefa Champions League
icon teste Uefa Champions League
Liga Campionilor este competia cu cei mai multi fani si cea mai importanta din fotbalul international. Testeaza-ti cunostintele legate de aceasta competitie fotbalistica.
Ce nume reale aveau vedetele
icon teste Ce nume reale aveau vedetele
Un test online destul de dificil, tinand cont ca numele reale ale vedetelor sunt foarte putin cunoscute. Totusi, merita sa incerci, sa vezi cate nume ghicesti.
Friends
icon teste Friends
Ce zici de un test online cu intrebari din serialul Friends? Prietenii Tai, adica Rachel, Monica, Phoebe, Chandler, Joey si Ross, sunt curiosi cat de multe stii despre ei.
Superlative geografice
icon teste Superlative geografice
Daca te pasioneaza geografia in general si geografia Romaniei in special si mai ales superlativele din geografie, sigur intrebarile din acest test online vor fi pe placul tau.
Gheorghe Hagi
icon teste Gheorghe Hagi
Hagi este fara indoiala cel mai mare fotbalist roman al tuturor timpurilor si nu putea lipsi un test online cu intrebari din viata fotbalistica a regelui fotbalului romanesc.
Steaua Bucuresti
icon teste Steaua Bucuresti
Un test online facut special pentru suporterii stelisti, in care fiecare isi poate verifica cunostintele legate de formatia ros albastra, cea mai titrata echipa din Romania.
Ronaldo
icon teste Ronaldo
Ronaldo, legendarul jucator de fotbal care ne-a incantat atatia ani cu driblingurile sale, a ramas in inimile noastre si merita un test online la sectiunea de sport.
Test Barman
icon teste Test Barman

Curiozitati despre corpul uman
icon teste Curiozitati despre corpul uman
Corpul uman este un mecanism foarte complex, dar putem invata impreuna cateva curiozitati despre corpul uman, incercand sa rezolvam acest test online.
Curiozitati din lumea animalelor
icon teste Curiozitati din lumea animalelor
Stim ca animalele sunt iubite de majoritatea dintre noi si tocmai de aceea am facut acest test online cu diverse curiozitati din lumea animalelor.
Cat de bine cunosti plantele
icon teste Cat de bine cunosti plantele
O ocazie foarte buna si distractiva de a vedea cat de multe stii despre plante, flori, copaci ... Raspunde la intrebarile acestui test si invata lucruri interesante.
Literatura romana Cine a scris
icon teste Literatura romana Cine a scris
Acest test online reprezinta o modalitate foarte simpla sa iti testezi cunostintele si in acelasi timp sa inveti cine a scris diverse opere ale literaturii romane.
Literatura universala Cine a scris
icon teste Literatura universala Cine a scris
De obicei, ne limitam lectura la autori romani, operele si autorii literaturii universale nefiindu-ne asa familiare. Tocmai asta ne-am propus sa invatam in acest test online.
Cercul poetilor si scriitorilor romani
icon teste Cercul poetilor si scriitorilor romani
Intrebarile acestui test online sunt legate de mari poeti si scriitori romani. Nu sunt intrebari grele, mai ales pentru cei care nu au lipsit la orele de limba romana.
Poker Texas Holdem
icon teste Poker Texas Holdem
Un test online pentru amatorii de poker, versiunea Texas Holdem, in care le vor fi oferite diverse situatii de joc si trebuie sa decida cine a castigat fiecare mana.
Al Doilea Razboi Mondial
icon teste Al Doilea Razboi Mondial
Iti poti testa cunostintele despre cel de-al Doilea Razboi Mondial, raspunzand la intrebarile acestui test si in acelasi timp poti invata lucruri pe care nu le stiai.
Primul Razboi Mondial
icon teste Primul Razboi Mondial
Este important sa cunoastem evenimentele din istoria mondiala, iar acest test este o ocazie buna sa vezi cat de multe stii despre primul razboi mondial.
Capitale africane
icon teste Capitale africane
Africa este un continent mai putin cunoscut de europeni si in acest test online avem ocazia de a invata cele mai importante tari ale continentului negru si capitalele lor.
Capitale America de Sud
icon teste Capitale America de Sud
Asa cum ii spune si numele, in acest test vei gasi intrebari legate de capitalele tarilor din indepartata America de Sud, al patrulea continent ca suprafata.
Capitale asiatice
icon teste Capitale asiatice
Tarile asiatice, la fel ca si cele africane, nu sunt foarte cunoscute si tocmai de aceea prin intermediul acestui test iti poti verifica si completa cunostintele.
Capitale SUA
icon teste Capitale SUA
Statele Unite ale Americii reprezinta o republica federala formata din 50 de state, ale caror capitale incercam sa le invatam impreuna in acest test online.
Stefan cel Mare
icon teste Stefan cel Mare
Un test online cu intrebari referitoare la viata si domnia conducatorului moldovean despre care am invatat multe lucruri interesante la orele de istorie si nu numai.
Mihai Viteazul
icon teste Mihai Viteazul
Mihai Viteazul, domn al Tarii Romanesti, si-a castigat locul de cinste in cartea de istorie si acest test online este legat doar de viata si domnia sa.
Vlad Tepes
icon teste Vlad Tepes
Un test online despre Vlad Tepes, cunoscutul domnitor al Tarii Romanesti, vestit pentru pedepsele crunte pe care le aplica celor care incalcau legea.
Mircea cel Batran
icon teste Mircea cel Batran
In acest test online invatam despre Mircea cel Batran, domnitorul care a dat dovada de pricepere, mult curaj si inteligenta la carma Tarii Romanesti.
Recunoaste statul pe harta SUA
icon teste Recunoaste statul pe harta SUA
Un test in care va trebui sa recunosti ce stat este marcat pe harta Statelor Unite ale Americii si nu va fi deloc usor, mai ales daca nu te-ai familiarizat cu geografia SUA.
Adolf Hitler
icon teste Adolf Hitler
Un test cu intrebari din viata bine cunoscutului Fuhrer german, unul dintre liderii care au scris multe pagini pline de sange in istoria omenirii.
Ai cautat: test si au fost gasite 33 teste online
Publicitate
Teste online noi Cele mai populare
Napoleon Bonaparte

20 intrebari
Petru cel Mare

20 intrebari
Nicolae Ceausescu

20 intrebari
Adolf Hitler

20 intrebari
Recunoaste statul pe harta SUA

30 intrebari
Mircea cel Batran

20 intrebari
Vlad Tepes

20 intrebari
Mihai Viteazul

20 intrebari
Capitale africane

25 intrebari
Stefan cel Mare

20 intrebari
Cautari recente
test tepes capitalele Mari joc bar the teste judete romana ceausescu matematic cerc tari ronaldo capital fotbal mate lumea mare
cursuri
Copyright © 2005-2011 - eCursuri.ro - toate drepturile rezervate - E-mail: contact@ecursuri.ro Cursuri și certificări GDPR